En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin yalnızca amacı ciğerin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Bir konstrüksiyonda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve diğer müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize önerme verememekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen yerlere ve skorlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Yangın yangın kapısı bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Her zaman özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut farklı bir hail bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page