Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, henüz ziyade ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her mevsim takip fail bir firmayız.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu merhale bedduaşap bapnın yasak olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza sel ve sarsıntı kabilinden öteki saf afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları üzere çatı eminği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara mutabık şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen zemin etken fiil bapnın felakete metanet seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara Yangın Kapısı için üretilmek zorundadır. 

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar hayat kurtarmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page