Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil hatır takkadak bapnın kabil olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece dobra ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye geriışını getirmektedir.

Yangın bapları yalnızca evgin durumlarda binadan kaçışı hazırlamak değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine nazaran yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış kapıları olarak da hatıralan bu bapların tasarrufı yalnız takkadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını muayyen bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine derece çağ kazanmanızı esenlar.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Taliıcı gereç sineermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın Yangın kapısı istanbul merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su Yangın Kapısı sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında muamele adımları ekseriyetle şunları sineerir:

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın kenarı keşik yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve elan aşkın pert vermesi önlenir.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelam konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak emekli ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş kabil ve diğer internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı bütün genel ağ siteleri kabil, biz bile sitelerimizde ustalıklevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our kent you güç disable tracking in your browser here:

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak Yangın Merdiveni Kapısı şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page