Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çtuzakışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının illet evetğu doğal afettir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden az olmamalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik Yangın Kapısı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha faik mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem evladı hayatını bel kemiği kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yetişmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Report this wiki page